Muray Assts - disseny de producte
Florencia
 
ETIQUETES ADHESIVES

 

Etiquetes autoadhesives per a tot tipus d'usos, realitzem etiquetes per a tot tipus de begudes, però també en realitzem per a usos tècnics.

En el que son etiquetes de vins, espirituosos, olis, etc.. podem elaborar etiquetes per enganxar en cola o autoadhesives.

Com a peculiaritat podem convertir pràcticament qualsevol paper en autoadhesiu, això es especialment útil en productes amb presentacions especials en el que el material es important.

Per a usos tècnics podem realitzar tot tipus d'etiquetes per a qualsevol tipus d'envàs o aplicació.

etiquetes autoadhesives

Podem realitzar etiquetes amb relleus en sec, stampings, tintes especials, amb el que son etiquetes en continuo treballem amb flexografia. La nostra impremta disposa de maquina de fins a 8 colors de manera que podem imprimir una quatricomia i fins a quatre tintes directes addicionals.

Si el client ho vol només ens cuidem d'algunes de les parts o del global.
Podem realitzar tots els processo des del disseny, concepte de producte, fins a la preimpressió i els controls d'impressió.

En el que es l'impremta d'etiquetes en continuo, podem realitzar internament els clixés de manera que el plaç de producció es molt mes breu del normal.
Es disposen de 3 circuits de producció amb maquines de diferents precisions, d'acord amb cada tipus d'etiqueta.

 

 

 

 

 

 

ZONA CLIENTS
projecte actual
Fatal error: Call to a member function query() on null in /usr/home/muray-assts.cat/web/disseny_producte/etiquetes_adhesives.php on line 276